Spaunan Kallioilla 

Meren luova voima

Ympäristötaiteen tapahtuma Kustavissa 8.6.–31.8.2024

Spaunan kallioilla

Spaunan kallioilla on kolmatta vuotta järjestettävä kaikille maksuton ja 24/7 avoin taidetapahtuma, joka keskittyy ympäristötaiteeseen ja paikkasidonnaiseen taiteeseen. 

Vuoden 2024 tapahtuman teema on Meren luova voima. Avoimessa taiteilijahaussa löysimme 13 kiinnostavaa taiteilijaa, jotka tuovat yhdessä 10 ulkoilmassa koettavaa teosta Vuosnaisten luontopolun varrelle. Taiteilijat on julkaistu 10.4. ja voit tutustua heihin ennalta täällä

Kutsumme kaikki ympäristön ja taiteen ystävät nauttimaan kanssamme Spaunan kallioista!

Antti Kulmala
Taiteellinen johtaja

Suvi Nurmi
Taiteilijakoordinaattori

Joni Pohjankettu
Media ja viestintä

Minna Haran
Tapahtuma-alue ja järjestelyt

Toivomme mahdolliset yhteydenotot spaunankallioilla@gmail.com!

Taiteilijat 2024

Spaunan kallioilla 2024 teosten teema on Meren luova voima. Tapahtumaan valittujen teosten edellytettiin liittyvän jollain tavalla mereen, merellisyyteen, meren vaikutukseen, meren merkitykseen, meren läheisyyteen, merien tilaan tai ilmastonmuutokseen.

Vuoden 2024 taiteilijoiksi on valittu Arja Krossbeck, Annu Mikkilä, Olga Laine, mariel Helovirta, Else Takkunen, Maire Keinänen, Sanna Saarinen ja työryhmät Suvi Nurmi + Katja Rauhamäki, Antti Kulmala + Joni Pohjankettu ja Sini Talonen + Sakke Talonen.

Taiteilijaksi haettiin koulutettuja ammattitaiteilijoita, taiteen opiskelijoita ja itseoppineita taiteilijoita. Vuoden 2024 tapahtumassa tarjolla on monipuolinen kattaus pitkää ja tuoretta kokemusta, useita eri materiaaleja ja taidemuotoja sekä taiteilijoita mitä monimuotoisimmilla taustoilla kuvanveistosta koettavaan taiteeseen.

Taiteilijakuvaukset on julkaistu 10.4.2024. Tervetuloa tutustumaan taiteilijoihin!